Tuesday, 12 February 2013

Happy Holiday ~

Assalamualaikum W.B.T  :)

Happy Holiday :) Sweet CNY~ Haha.. :)
Selamat Tahun Baru China :) 

Smile :) UKRIDA and MANIPAL guys balik. Haha. Hampir enam bulan tidak bersua muka, akhirnya. Pertama! Jumpa Aiman Firdaus :) So far tiada apa-apa perubahan sangat. Mungkin dah lama tidak bersua muka, nak gelak lebih-lebih pun tak berapa nak tahu. Still kelakar beb! Kalau ada perubahan pun Saiz mahupun ...... [hanya untuk diri sendiri]. Selepas beberapa minit, Hah! Syamsul, walaupun duduk dekat Malaysia, tidaklah berbatu-batu hendak berjumpa namun kekangan yang ada membuatkan kami jarang berjumpa. Syamsul banyak membantu saya dalam masa terdekat ni. Thanks Syamsul :) Selepas dah berkilometer berjalan dengan Aiman and Syamsul siap ber "meatball" dalam kereta, sampailah KLIA. Hendak dijadikan cerita berpusing berkali-kali sebab memikirkan hendak "parking" atau tidak. Haha.. Last parking jugak. :) 

Tunggulah diruangan ketibaan, waktu itu jam telah menunjukkan 12.00 tengah malam. Lama juga berlegar-legar tunggu ketibaa Team UKRIDA. First Apai! Serius dia kurus! Bosy solid macam Salmiah Gamat ~ Haha.. Serius jelous sangat. Tunggu punya tunggu.. Lamanya yang lain, rupanya kena tahan KASTAM, terlebih muatan. Haha.. :) Pelukan pertama! Mad! "Abang nash! Apa dah jadi besarnya!" Serius rata-rata kata aku Fatty! Aman "Sihatnya Abang Nash" Haha.. Thanks Aman,biasalah stress je makan selagi boleh. Last! Shazwan! OMG! OMG! OMP! OMP! Dia dah balik. Serius ke Shazwan depan mata. Haha.. Peluk siap berdansa lagi sambil ketawa. Dia cakap benda yang sama. Gemuk! Oh My Fatty! Seriously, jangan cakap saya gemuk. Biasa je, HAHA! Nak buat macam mana nak, rezeki berbadan sasa.! :) Haha.. Bergelak ketawa sementara sambung dekat kedai mamak. Ali Maju adalah pertemuan semula, hampir terpisah enam bulan dan kini hanya ada masa sebulan untuk mengeratkan silaturahim itu semula. Lepak dekat kedai mamak! Semua balun roti canai, nasi lemak and mee goreng. UKIRA Says " Dekat indon takda macamni" Haha.. Silakan.. Silakan.. Lepak sampai kul 4.00 pagi then balik umah masing-masing. Boleh bayangkan macam mana penuh Alpha Villa masa tu. Haha.. Nasib baik muatan berat tidur di rumah sendiri ye. :)

Hari sabtu, hantar Aman ke BTS and teman Sayuti ke Low Yat and hantar Syam ke Vista. Awkward moment. Haha.. Pulanglah ke rumah masing-masing. Malam? Confirm sambung lepak lagi. Jumpa Madie, Zuhaili, and Ain. Serius dah lama tak jumpa madie. Rindu pulak dengar dia membebel.. Haha.. Lepak at KL Tower and Kedai Ali Maju.. Kerja gila, pergi BTS jam 1.00 pagi beli tiket pergi melaka. :) What? Pergilah melaka teman Shazwan pergi ambil kereta dia dekat Melaka. Dapatlah tengok kampung dia. Kerja gila sekali lagi, pergi Kluang, OMG! Serius macam nak merasa tidur dekat sana je. Aman, tenang dan damai. Lepak dekat rumah Aman, lepas siap solat Asar baru gerak balik KL. Sharp 12.30 sampai rumah. Thanks Shazwan bawak jalan-jalan. Sorry kalau menyusahkan :)

That it. :) Happy Holiday Aman, Mad, Shazwan, Apai, Aida, Aiman and Sayuti (baru kenal weh!). Good Luck Exam Syamsul. Yang tak balik Aisar, Sol, Fizi, Aizul selamat bercuti. :)

2 comments:

  1. haha.. salmiah gamat yang tak menahan tu.. haha.. gelak besar saya abg nash,, hahaha

    ReplyDelete
  2. Haha.. Kalau ada tengok cerita Bujang Lapok dptlah cr dialog tu. Haha.. Alhamdulilah klu mad gelak baca .. Hehe

    ReplyDelete