Friday, 21 February 2014

Serbuk Cili !

Assalamualaikum WBT :)

What a nice day. Cuti!! Alhamdulilah, masih diberi peluang untuk bernafas buat sekian kalinya. Buat pertama kalinya bila balik rumah Mak lepas Subuh tidak menidurkan diri semula. Indah! What happen yesterday its like bubble ! Hahaha. Speaking kau Jah! Alhamdulilah, the emotion boleh control lagi. Semakin hari semakin serbuk cili dibaling-baling. Rasa macam pedih gila. Oh My God! Serius macam kena cari buah mangga makan sampai kembong perut. Ya Allah, benda paling sukar, susah bila kena baling serbuk cili nak hadap perkara tu. Serius! Manusia paling sabar je yang akan act like cool gila bila kena baling serbuk cili. Kesian serbuk cili jadi bahan uji kaji blog kita hari ini. Biasalah, ini yang perlu dilalui. Perkara yang simple make it simple. Bila dah jadi complicated, complicatedkan lagi. Hahah! How messy you are.! Dusshh.. Ingat ada Allah yang sentiasa yang memerhati dan sentiasa disisi. Allah sayangkan kamu tu, tu dia hempap dengan batu tengok kita boleh angkat ke tak. Kalau menangis itu menjadi teman perjuangan apa salahnya. Go on Nash, Go on! Jangan sesekali GIVE UP! Wink~ Wink. Terima kasih ! 

Berundur dulu. ( 2 : 286 )

No comments:

Post a Comment